lunes, 7 de enero de 2013

INFÀNCIA I TDAH. ANÀLISI MULTIFACTORIAL Perspectiva neurobiològica, psicosociològica i educativopedagògica

La Societat Catalana de Pedagogia, filial de l´Institut d´Estudis Catalans , es plau a convidar-vos al Seminari d´Hivern que tindrà lloc a la seu de l´Institut d´Estudis Catalans els propers 29, 30 i 31 de gener de 2013. Aquest seminari va adreçat a mestres, professors, pedagogs, psicopedagogs i professionals de l’ensenyament en general. Amb una sèrie de ponències encarregades a experts, amb l’intercanvi d’experiències i amb el debat entre participants, es pretén fer una reflexió crítica sobre el concepte de TDAH, a partir de la integració d’aquestes tres perspectives.

En primer lloc, es tracta de reflexionar sobre la naturalesa del trastorn, l’origen, les causes, la diagnosi i el tractament.

A continuació, s´analitzen els canvis socials de les darreres dècades, i es valora si aquests poden arribar a modificar l’estructura del cervell i provocar desatenció generalitzada i impulsivitat.
Per últim, s’ofereixen propostes educatives i línies d’intervenció pedagògiques per a estimular  l’atenció i la capacitat de concentració.
 


Podeu consultar el programa i  fer la inscripció , en el següent enllaç .

 Yo he sido amablemente invitado a participar el día 29 y allí estaré (tambien iré el dia 31 a la ponéncia de Gladys Veracoechea) . Animaros y así podremos saludarnos. Es en Barcelona de 18:00 a 21:00. La inscripción es gratuita.

Jordi Badia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios son bienvenidos independientemente de la conformidad del autor de este blog con las opiniones que se expresen en ellos. Serán moderados solo para evitar repeticiones o spam, nunca para censurar opiniones. Gracias por participar en el blog.

Licencia de Creative Commons
YO AMO A ALGUIEN CON...¿TDAH? by Jordi Badia